1. Het kunnen kiezen van een consultdatum in het verleden

Gebeurde het jou ook nog weleens dat je collega je vroeg om een FeedWise consult voor een patiënt te maken, maar je er die dag geen tijd meer voor had? Dat je dan de volgende dag eraan begon en dan een verkeerde consult datum moest gebruiken omdat de gegevens van de patiënt dateerde van een dag eerder? Vanaf nu is dat opgelost, doordat je nu een consult datum kunt kiezen tot 7 dagen voor de datum van vandaag.

Afbeelding 1: Datumveld bij start nieuw consult

Hoe werkt deze nieuwe datumfunctie?
Wanneer je een nieuw consult start voor een patiënt zie je bovenaan in het scherm nu een datumveld (Afbeelding 1). Wanneer je hierop klikt opent zich een kalender en kun je een datum tot 7 dagen eerder kiezen als je consult datum. Zo zijn de gegevens van de patiënt altijd passend bij de datum waarop ze verkregen zijn.


2. Volwassen gewicht van een pup laten schatten bij een kruising of oudere pup

Vond je het ook altijd lastig een inschatting te maken van het te verwachten volwassen gewicht bij een kruising? Vandaf vandaag is het mogelijk FeedWise daar een schatting voor te laten doen op basis van het huidige gewicht en de leeftijd van de pup.

Hoe werkt deze nieuwe functie voor het schatten van volwassen gewicht?
Bij het eerste consult voor een kruising van minimaal 2 maanden oud, of een rashond van minimaal 6 maanden oud, zal bij het ingeven van het huidige gewicht een “Geschat volwassen gewicht” veld verschijnen, met daarnaast een blauwe knop genaamd “GEBRUIK SCHATTING” (Afbeelding 2). Door op deze knop te klikken zal FeedWise het geschatte volwassen gewicht overnemen in het verwacht volwassen gewicht veld.

Afbeelding 2: Geschat volwassen gewicht optie tijdens eerste consult kruising puppy

Heel veel succes met gebruik van de nieuwe FeedWise functionaliteiten!

#

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *