INTERESSE IN FEEDWISE?

FeedWise is een voedingsapplicatie specifiek ontwikkeld om praktiserend dierenartsen en paraveterinairen te ondersteunen in het geven van merk-onafhankelijk voedingsadvies. Het is beschikbaar in de vorm van een maandelijks abonnement.


Interesse in een demonstratie en de mogelijkheden voor úw praktijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@feedwise.nl.

Of meld u hieronder in het contactformulier vrijblijvend aan voor één van de komende gratis FeedWise demo’s. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier.

Bent u reeds klant en heeft u behoefte aan extra ondersteuning voor uw diernartsenpraktijk? Aarzel dan niet en meld u aan voor één van onze gratis, extra FeedWise trainingen. Aanmelden kan via onderstaand contactformulier.


FeedWise demo data
Schrijf u hier in voor een vrijblijvende, online FeedWise demo en ontdek welke verschillende voordelen van FeedWise voor uw dierenkliniek kunnen betekenen. De training wordt gegeven door Esther Hagen-Plantinga, dierenarts en Europees Specialist Diervoeding.
Maximaal 15 deelnemers per demosessie.
FeedWise extra training
Gratis, extra FeedWise training voor dierenklinieken met een FeedWise abonnement die het gebruik van FeedWise wensen te optimaliseren voor hun kliniek. De training wordt gegeven door Esther Hagen-Plantinga, dierenarts en Europees Specialist Diervoeding.
Maximaal 15 deelnemers per trainingssessie.